11. ročník soutěže Český kapr 2016
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, regionální pobočka Šumava ve spolupráci s Gastrofest České Budějovice pořádají ve dnech 10. – 11. listopadu 2016
Téma letošního ročníku je Český kapr v kuchyni krále Karla IV.
Soutěž probíhá ve dvou kategoriích. První den výstavy, tj. 10.11., bude soutěžit 12 finalistů kategorie JUNIOR, 11.11. bude soutěžit 12 finalistů kategorie SENIOR.
Účastníky finále vybírá odborná porota na základě zaslaných přihlášených pokrmů z korespondenčního kola.
Soutěž podporuje českého kapra jako zdravotně významnou domácí potravinu nejen v očích široké veřejnosti, ale napomáhá tento tradiční produkt našeho zemědělství vrátit do jídelníčku českých domácností.
Více informací o soutěži zde: http://www.akc.cz/soutez-254/cesky-kapr-2016